+386 (0)8 205 16 37

O nas

Podjetje JUNG d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992 in od vsega začetka deluje na področju razstavljanja izrabljenih motornih vozil (IMV) in priprav surovin za recikliranje ter prodajo še uporabnih rabljenih delov. Temu področju še danes preprosto rečemo »avtoodpad«.


Delujemo v skladu z vsemi predpisi in okoljskimi standardi. Kot center za razstavljanje izrabljenih vozil imamo pridobljeno okoljevarstveno dovoljenje za predelavo odpadkov pod št.607, ki jo vodi Agencija republike Slovenije za okolje. Dosegamo že več kot 90% stopnjo predelave oz. reciklabilnost izrabljenih vozil.

V okviru podjetja imamo tudi zbirno mesto izrabljenih vozil.

Za vsako prevzeto vozilo izdamo Potrdilo o uničenju vozila, ki ima veljavnost na celem področju Evropske skupnosti.

Ker se naša dejavnost ukvarja predvsem z ravnanjem z izrabljenimi motornimi vozili, ki predstavljajo nevarne odpadke, se v podjetju resno zavedamo, kako pomembno je okolju prijazno poslovanje.

Zato smo tehnološki proces poslovanja prilagodili in naravnali tako, da je okolju čim bolj prijazen, postavili smo si visoke standarde pri ravnanju z okoljem, pri opredeljevanju naših temeljnih poslovnih ciljih pa se trudimo, da ščitimo okolje in ob tem vendarle skrbimo tudi za razvoj, tako tehnološki kot kadrovski. Podjetje sledi pri svoji modernizaciji smernicam, ki jih narekuje evropska direktiva za ravnaje z izrabljenimi motornimi vozili. , zato med drugim strmimo k doseganju čim večje reciklabilnosti odpadkov, ki nastajajo pri razstavljanju vozil.

Pogled v prihodnost, zaupanje in upoštevanje dobrih poslovnih običajev ter voljo do skupnega dela, prenašamo tudi v delo svojih delavcev in sodelavcev ter partnerjev, s tem pa se krepi tudi zaupanje v naše sposobnosti in delo s strani občanov, lokalnih skupnosti, poslovnih subjektov in državnih organov, s katerimi sodelujemo.

S celovitimi storitvami, podprtimi z znanjem in tradicijo, na področju ravnanja z izrabljenimi motornimi vozili, prispevamo k zdravemu, čistemu in kakovostnemu življenju v Goriški regiji.

Poleg velike ponudbe rabljenih rezervnih delov je podjetje svojo ponudbo razširilo tudi z prodajo novih rezervnih delov za vse znamke in tipe vozil, saj nudimo širok izbor priznanih originalom enakovrednih avtodelov priznanih blagovnih znamk. S tem, našim strankam omogočamo, da dobijo vse za svojega jeklenega konjička na enem mestu.

Naš slogan je: DELAMO BOLJŠI SVET